Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Команда каратистів з Турійська завоювала 20 призових місць на Кубку з кіокушинкай карате у Луцьку

Дата: 17.01.2022 17:20
Кількість переглядів: 1078

Фото без описуВ обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» відбувся відкритий Кубок Луцька та Волинської області з кіокушинкай карате. Турнір, який цьогоріч був ювілейний – п’ятнадцятий, зібрав близько двох сотень спортсменів з Ковеля, Каменя-Каширського, Володимира, Ківерців, Колок, з чотирьох клубів Луцька, а також з Рівного, Корця, Гощі, Львова, Дрогобича та Трускавця. Команда Турійської громади була однією з найчисельніших – 29 вихованців дитячо-юнацької спортивної школи вийшли на тамтами помірятися своїми силами із суперниками з різних куточків України.
Але не лише чисельно виділилися наші юні спортсмени на цьому престижному турнірі, майстерність турійчан у східному єдиноборстві (яке, до речі, останнім часом набуває все більшої популярності) принесло нашим спортсменам 20 призових місць. Такий чудовий результат – заслуга багатьох годин тренувань, вміння і сила духу дітей, підтримка їх батьків та повна віддача улюбленій справі досвідченого наставника Максима Чамбули.

Варто зауважити, що деяким нашим учасникам не вистачило зовсім трішки, аби піднятися на п’єдестал пошани. Та, як зауважив тренер, попереду ще не одні змагання, а поразки лише загартовують і спонукають до наполегливішої праці над собою та відточення майстерності під час тренувань.

Фото без опису

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора