Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Турійській громаді – чотири нових ігрових майданчики для дітей

Дата: 18.01.2022 10:28
Кількість переглядів: 486

Фото без описуНаприкінці минулого року у селах Турійської громади з’явилися чотири нових ігрових майданчики для дітей, придбані за кошти соціально-економічної субвенції.

Завдяки сприянню депутатів, зокрема Верховної Ради Вячеслава Рубльова, на закупівлю спортивно-ігрових споруд для дитячих майданчиків із коштів державного бюджету, які спрямовуються на соціально-економічний розвиток громади, було виділено 421 тисячу 800 гривень.

Завдяки цьому дитячі майданчики облаштували біля закладів дошкільної освіти у Новому Дворі та Дулібах, а в Боблах спортивно-ігрові споруди встановили в центральному парку біля будинку культури. Також придбані ігрові споруди і в Мокрець. Громада села попередньо на сходах селян вирішила облаштувати два майданчики для дітей. За цей час було проведено багато підготовчих робіт, нині чекають на погожу погоду, аби продовжити їх облаштування.

Яскраві, із багатьма цікавими елементами майданчики стали центром дозвілля для малечі. Нині, припорошені снігом, вони стоять у тихій задумі і чекають на ласкаве сонечко, яке покличе галасливу дітвору до розваг.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора