Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Конкурсна комісія визначила переможців на посади керівників закладів культури Турійщини

Дата: 29.12.2021 16:31
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

Сьогодні, 29 грудня, відбулось друге (заключне) засідання конкурсної комісії з проведення добору на посади директорів та завідувачів чотирнадцяти закладів культури Турійської громади, у керівників яких закінчився строк договору.

У склад конкурсної комісії увійшли: голова – Сергій Власюк, заступник Турійського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів; члени комісії: Тамара Сичик – секретар селищної ради; Андрій Полячук – голова постійної комісії з питань освіти, молоді, фізкультури і спорту, дозвілля населення, профілактики злочинів і правопорушень, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; Роман Марчук – завідувач юридичного сектору Турійської селищної ради; Галина Абрамчук – завідувач сектору розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проектної діяльності Турійської селищної ради; Олексій Скубій – директор Турійського міського будинку культури; Людмила Держанович – директор будинку культури села Новий Двір. Секретар комісії – Інна Мірчук, головний спеціаліст з питань культури.

Фото без описуКонкурсна комісія провела співбесіду із кандидатами на посади директорів будинків культури сіл Купичів, Соловичі, Перевали, Туропин, Дуліби, Тагачин та на посади завідувачів клубів сіл Чорніїв, Свинарин, Селець, Кульчин, Торговище, Маковичі, Растів, Вербичне. Кожен з учасників представив презентацію програми розвитку закладу культури на 1–5 років.

За результатами обговорення та голосування 13 учасників успішно пройшли співбесіду.

Детальна інформація про результати засідань конкурсної комісії з проведення добору кандидатів на посади директорів будинків культури та завідувачів клубів Турійської селищної ради розміщена на сайті у розділі «Комунальна власність» – «Конкурси».

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора