Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Турійській селищній територіальній громаді стартувала робота над Стратегією розвитку громади

Дата: 01.12.2021 14:16
Кількість переглядів: 1508

У Турійській селищній територіальній громаді стартувала робота над Стратегією розвитку громади.

Цей документ має стати своєрідним дороговказом у сфері соціально-економічного розвитку, який визначатиме майбутнє 52 населених пунктів Турійщини та 18,5 тисяч мешканців громади. Робота над розробкою Стратегії розвитку громади триватиме упродовж року.

Приємно, що наша громада увійшла в число чотирьох громад Волині, яким експерти ULEAD з Європою надаватимуть кваліфіковану допомогу під час річного навчального онлайн циклу із покрокової розробки стратегії розвитку.

30 листопада відбулося перше засідання робочої групи Турійської селищної ради спільно із представниками регіонального відділення ULEAD з Європою. Носило воно організаційно-ознайомлювальний характер, під час якого було озвучено покроковий план розробки стратегії, визначено кураторів. Турійська селищна територіальна громада тісно співпрацюватиме із експертом Зеновієм Сірик. На першому засіданні також відбулося представлення громад, Турійську презентував селищний голова Олексій Безсмертний.

На продовження зустрічі відбувся навчальний онлайн-візит до Овруцької міської громади Житомирської області, під час якого можна було ознайомитися з успішними практиками стратегічного планування, а також поставити низку запитань.

Дане засідання – це лише перший крок на довгому і досить складному шляху. Турійська селищна рада звертається до активних ініціативних людей, підприємців, керівників агроформувань не бути байдужими, долучатися до розробки Стратегії розвитку громади і тісно співпрацювати.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора