Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбулася зустріч із медпрацівниками щодо проведення конкурсу на посаду директора

Дата: 24.11.2021 10:29
Кількість переглядів: 1049

Фото без опису23 листопада відбулася робоча зустріч з колективом Турійської лікарні планового лікування. Передумовою для цього стало проведення конкурсу на посаду директора даної медустанови.

Думка колективу у цьому питанні є важливою, тож, як зауважив Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, щоб її почути і вирішили провести таку зустріч.

Працівників лікарні детально ознайомили з процедурою проведення конкурсу.

Фото без описуІванна Бриська, спеціаліст відділу організаційного, кадрового, мобілізаційного та програмного забезпечення, розповіла про процедуру підготовки до конкурсу, а також етапи його проведення. 

Було озвучено, що в конкурсну комісію входить дев’ятеро чоловік і частина з них взяла участь у даній зустрічі. Колектив лікарні висловив бажання бути присутнім на третьому етапі конкурсу, коли кандидати на посаду директора Микола Шумік та Сергій Кашуба презентуватимуть стратегію розвитку лікарні на найближчі 3–5 років.

Фото без описуПісля обговорення зійшлися на тому, що працівники лікарні проведуть таємне голосування і його результат буде як дорадчий голос для конкурсної комісії.

На зустрічі Олексій Безсмертний також озвучив низку важливих питань, пов’язаних із життєдіяльністю громади та функціонуванням лікарні.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора