Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Аграріїв Турійщини привітали зі святом

Дата: 22.11.2021 08:34
Кількість переглядів: 1527

Останні дні осені позначені одним з найважливіших свят для нашого українського народу – Днем працівників сільського господарства. Турійщина – край сільськогосподарський, на нашій території працює 43 агропідприємства різних форм власності. Серед них є невеличкі, які обробляють по декілька гектарів землі, а є і досить потужні, які для Турійської громади стали надійною опорою і що стосується наповнення місцевого бюджету, благодійної діяльності, а також у проведенні благоустрою та відновленні інфраструктури у селах.

Аби створити гарний настрій нашим аграріям, подякувати за плідну співпрацю з громадою, напередодні Дня сільського господарства народний аматорський ансамбль народної музики «Сузір’я» Турійського міського будинку культури із святковою програмою завітав у господарства громади. Веселі та ліричні пісні, помережені словами щирих зичень, веселих жартів щедро дарували наші артисти трудівникам землі. На адресу аграріїв вітальні слова звучали і від Турійського селищного голови Олексія Безсмертного та його заступника Жанни Яковініч. З нагоди свята від Турійської селищної ради вручили й чимало нагород працівникам сільськогосподарської сфери. А для керівників та власників господарств гуртківці Будинку дитячої творчості підготували оригінальні подарунки, у які вони вклали тепло своїх дитячих сердець. Приємними подарунками та грошовими преміями подякували своїм працівникам і керівники агропідприємств.

Привітати колективи фермерських господарств «Перлина Турії» та «АМіЛа» , на чолі яких стоять аграрії і депутати обласної ради Володимир Яренчук та Роман Микитюк, завітали народний депутат України Вячеслав Рубльов та голова Волинської обласної ради Григорій Недопад. Вони вручили подяки та грамоти кращим працівникам цих господарств.

Зі святом, Днем працівників сільського господарства, шановні аграрії Турійського краю!

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора