Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Агропідприємства Турійщини подарували спортсменам з інвалідністю дороговартісний інвентар

Дата: 15.10.2021 18:10
Кількість переглядів: 1163

Фото без опису

Гра боча – один із паралімпійських видів спорту, який віднедавна популяризується на Турійщині. Ініціатором цього є Василь Патращук, переможець та призер багатьох спортивних змагань. Його мрія – долучити якомога більше людей з інвалідністю до активного спортивного життя. Для тренувань підібрали спортивну залу у Турійському міському будинку культури, та донедавна проблемним залишалося питання з інвентарем. Допомогти зголосилися агроформування громади: СВК "Слава" (Юрій Мацьоха), СВК "Батьківщина" (Павло Корецький), ТОВ "Бобли-Агро" (Віктор Корнійчук), ФГ "Перлина Турії" (Володимир Яренчук), СВК "Дружба" (Петро Камельчук), ТОВ "Волинь-Агро" (Сергій Хом'як). Так з ініціативи Турійської селищної ради, завдяки меценатам вдалося зібрати кошти на професійний набір сертифікованих м'ячів для гри боча, який дає можливість брати участь у міжнародних змаганнях. А як приємний бонус – гра корнхол.
Фото без описуП'ятниця, 15 жовтня, стала особливим днем. У Турійському міському будинку культури відбулася зустріч представників Турійської селищної ради та меценатів з нашими спортсменами – Василем Патращуком, Володимиром Чижуком, Романом Репетою, які представляють Турійську громаду на різних рівнях спортивних змаганнях для людей з інвалідністю. Цей день був позначений ще однією радісною подією – свій день народження відзначав наш активіст Василь Патращук. Привітати та вручити такі бажані подарунки завітали заступник Турійського селищного голови Сергій Власюк, меценати Сергій Хом'як та Віктор Корнійчук, депутати Андрій Полячук і Володимир Красуля, працівники громади Олена Гончарук та Олексій Скубій. Багато приємних слів було сказано у цей день. В свою чергу Сергій Власюк подякував хлопцям за те, що прославляють нашу громаду і пообіцяв в найближчому майбутньому подарувати спортивну форму із написом громади. А ще звучали побажання нашим спортсменам увійти в національну паралімпійську збірну. Були і слова подяки меценатам за якісний дороговартісний інвентар.
Фото без описуНа продовження зустрічі Василь Патращук запропонував усім присутнім спробувати свої сили у, здавалося б на перший погляд, зовсім простих іграх – корнхол та боча. Та, як показала гра, потрібно було попрацювати над виробленням тактики, відпрацюванням сили кидка, кординацією рухів. Зрештою перемогла дружба, а в подарунок усім – радісні приємні емоції.

Сектор розвитку, комунікацій та зв'язків з громадськістю Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора