Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Ветерани футболу Турійщини продемонстрували першокласну гру

Дата: 12.10.2021 13:25
Кількість переглядів: 783

Фото без опису Турійська команда футболістів взяла участь у відкритому чемпіонаті Волинської області серед ветеранів 60 років і старше. Змагання розпочалися ще у 2019 році, але через карантинні обмеження завершити їх вдалося лише цьогоріч. За кубок чемпіона наша «Нива» боролася із ще трьома командами: «Наше місто» (м. Ковель), «Ветеран» (м. Луцьк), ФК «Сокаль» (м. Сокаль Львівської області).

Чемпіонат проводився у чотири тури, в кожному з яких команди грали між собою по коловій системі. Загалом команди ветеранів провели по 12 ігор кожна. Перший тур проходив у селищі Люблинець, другий – на зеленому газоні в Соловичах, а третій – в місті Сокаль.

10 жовтня на футбольному полі МЦ «Спорт для всіх» відбулися заключні ігри відкритого чемпіонату Волинської області з футболу. І хоча у підсумку із набраними 10 очками турійська команда не увійшла в трійку призерів, все ж наші футболісти продемонстрували першокласну гру. А голкіпер турійської «Ниви» Микола Дерик був визнаний кращим воротарем чемпіонату. Під час урочистого нагородження турійську команду футболістів ветеранів нагородили кубком, грамотою та медалями відповідного рівня.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора