Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У теплій святковій атмосфері відзначили професійне свято бібліотекарі громади

Дата: 30.09.2021 16:30
Кількість переглядів: 981

Фото без описуКожного року чудової осінньої пори в один день зустрічаються два свята – Віри, Надії, Любові та їх матері Софії і Всеукраїнський день бібліотек. Тож 30 вересня у затишній світлиці Турійської публічної бібліотеки панувала атмосфера добра, тепла, у яку вкраплювалися святкові та хвилюючі нотки. Адже в цей день турійська бібліотечна родина нашої громади зібралася у дружньому колі, аби відзначити професійне свято.

Завітав на захід самобутній вокальний жіночий колектив «Перлина» клубу села Селець. Щира українська пісня, зіткана із любові до України, соковитого гумору, мелодійності та грайливості, яка линула з уст «перлинок», зробила свято неповторним. А поміж тим усі найкращі побажання адресували учасниці гурту хранителькам вічного і доброго – працівникам книгозбірень. Фото без опису

Щирі зичення висловили бібліотекарям і Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, його заступник Сергій Власюк, спеціаліст з питань культури Інна Мірчук.

А ще були подарунки, квіти та нагороди. Грамотами Турійської селищної ради нагородили Наталію Данилюк, Світлану Свередюк, Наталію Прокопчук, Аллу Шемейко. Щирими оплесками привітали бібліотекарі своїх колег Людмилу Левицьку та Юлію Романюк, які напередодні свята були відзначені подяками районного та обласного рівнів.

Особливо теплі слова директор Турійської публічної  бібліотеки Ірина Поліщук адресувала Наталії Данилюк та Людмилі Левицькій, які віддали бібліотечній справі чимало років свого життя, вкладали свою душу і вміння, і навіть будучи на пенсії, не переставали бути хранительками мудрості людської – книг.

Жодне свято у бібліотеці не проходить без креативу: осіння тематична фотозона, де хотілось зручно вмоститись у стільці із теплим пледом, з цікавою книжкою в руках та ароматним горнятком кави – це витвір рук наших бібліотекарів. Були й фотозони жартівливого характеру...

Зі святом вас, з Всеукраїнським днем бібліотек, наші чарівні, мудрі і творчі бібліотекарі!

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора