Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Упродовж шести годин виборювали чемпіонство футбольні команди Турійщини групи "Б"

Дата: 20.09.2021 11:07
Кількість переглядів: 930

Фото без опису

19 вересня на стадіоні «Колос» у Турійську вирішувалася доля команд групи «Б» чемпіонату Турійської громади з футболу. Упродовж шести годин гравці шести команд намагалися забити якомога більше м’ячів у ворота суперника під час фінальної частини чемпіонату. І дощ не став на заваді азарту та драйву, який панував осіннього дня у спортивному серці селища.

У результаті чемпіоном стала команда турійчан Юрія Глущенка. «Срібло» виборола друга команда турійчан – підопічні Романа Бранюка. А «бронза» – у мокречан (тренер – Андрій Дець).

В урочистій обстановці грамоти, кубки та медалі відповідних ступенів командам-призерам вручили Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та очільник «Колоса» Турійської громади Олександр Лемещук. Також були відзначені у номінації «Кращий захисник» – Максим Копитко з Туропина, «Кращий бомбардир» – Богдан Могиль з Турійська, «Кращий воротар» – Ярослав Якимович (голкіпер клюської команди). Грамоту та пам’ятну статуетку вручили кращому суді чемпіонату першості Турійської громади з футболу Максиму Дудіку. 

                                       Фото без опису

Усі ігри зіграні, чемпіони визначені. Але команди не готові іти на лави відпочиваючих, тож після спільного обговорення вирішили невдовзі провести Кубок Турійської територіальної громади.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора