Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На засіданні виконавчого комітету розглянули низку важливих питань

Дата: 11.06.2021 15:03
Кількість переглядів: 769

Фото без описуОдинадцятого червня відбулося засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради. Її очільник Олексій Безсмертний, насамперед, поінформував присутніх про проведені заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Також обговорили підсумки здійснених робіт в громаді в опалювальному сезоні 2020–2021 років та підготовку до наступного опалювального сезону. Поінформував голова і про проведені заходи з енергозбереження.

В свою чергу заступник Турійського селищного голови Сергій Власюк детально розповів про заходи щодо забезпечення охорони життя людей на водних об’єктах громади. Зокрема було озвучено, що, відповідно до встановлених норм, на озерах, де облаштовані офіційні пляжі, водолази провели обстеження дна, також здійснене лабораторне дослідження води. Підняли і низку проблемних питань по цій темі та шукали шляхи їх вирішення.

Декілька питань для розгляду виконавчого комітету озвучила Лілія Петровець, провідний спеціаліст служби у справах дітей Турійської селищної ради. Зокрема: про надання дозволу на відчуження житлового будинку; надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна; надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомості; затвердження висновку про доцільність визначення місця проживання малолітньої дитини.

Одноголосно члени виконавчого комітету затвердили план заходів з відзначення в громаді 25-ї річниці Дня Конституції України.

Також дали добро на зрізання старих дерев, які перебувають в аварійному стані, у різних населених пунктах Турійської територіальної громади та на очистку від чагарників меліоративних каналів осушувальних систем ставка в селі Мокрець і верхів’я річки Турія.

Без заперечень було прийняте рішення про присвоєння адресних номерів чотирьом житловим будинкам; присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна; внесення змін в нумерацію житлового будинку.

Одноголосно проголосували і за рішення виділити матеріальну допомогу мешканцям Турійської громади.

Члени виконавчого комітету затвердили норми витрат пального автотранспорту, який знаходиться на балансі Турійської селищної ради, та норми витрат паливно-мастильних матеріалів на роботу бензопил та бензокос.

Також одноголосно проголосували за надання дозволу на проведення благоустрою на частині території по вулиці Луцька у Турійську.

Члени комітету розглянули питання про проведення реєстрації заповітів; надання соціальних послуг, а також заяви підприємців Лук’янець Т. А. та Шовкопляса С. М. щодо надання дозволу на розміщення святкової торгівлі та дитячих атракціонів під час проведення святкових заходів у громаді.

У порядок денний також були включені питання про розгляд листа Головного Державного санітарного лікаря Волинської області Міністерства охорони здоров’я України та про затвердження протоколу комісії з питань ТЕБ та НС територіальної громади від 11 червня 2021 року № 2.

На завершення засідання члени виконавчого комітету розглянули два клопотання: директора з виробництва ТзОВ «Спецутильсервіс» щодо надання дозволу га видалення зелених насаджень та заступника голови ГО «СУ АТО «Булат»» щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень та улаштування під’їзду до виділених атовцям земельних ділянок.

Сектор розвитку, комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора