Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійчанин Василь Патращук привіз із спартакіади два «золота» та «бронзу»

Дата: 11.06.2021 17:20
Кількість переглядів: 1389

Фото без описуДнями команда «Волинь-Україна», в складі якої виступав наш земляк – турійчанин Василь Патращук, повернулася із ХІІІ Відкритої Республіканської спартакіади для людей з інвалідністю «Поліські ігри» із сріблом. Сам же Василь виборов два перших і одне третє місце в індивідуальних видах змагань.

Такі чудові результати волинська команда на чолі з капітаном Олександром Малиновським демонструє другий рік поспіль. Цьогоріч у Білорусь з’їхалося 18 команд, які мали змогу позмагатися у командних та особистих заліках у трьох категоріях: Т4, Т3, а також супроводжуючі.

Із 13 видів – Василь Патращук взяв участь у трьох і продемонстрував дуже гарні результати: перемогу здобув у настільному тенісі (1-й клас) та грі бочча, а в стрільбі з лука зайняв почесне третє місце. До слова, дружина Василя Оксана також долучилася до спартакіади і як супроводжуюча взяла участь у дігатлоні та естафеті, додавши балів у загальнокомандну скарбничку. В результаті 269 набраних балів дали можливість нашій команді зайняти другу сходинку п’єдесталу пошани, пропустивши вперед лише команду господарів з Білорусі.

З собою подружжя Патращуків привезли не лише дипломи та медалі, а й масу гарних позитивних вражень. Особливо приємно їх вразило високий рівень організації спартакіади, продуманість та доступність для людей з інвалідністю, а також ставлення організаторів до спортсменів.

Про це та про інші важливі моменти Василь Патращук мав змогу розповісти Турійському селищному голові Олексію Безсмертному під час зустрічі. Очільник громади, насамперед, привітав турійчанина із здобутками та подарував пам’ятний подарунок, а також подякував за те, що представляє Україну, зокрема й Турійщину, на міжнародному рівні й побажав нових досягнень на спортивному шляху.

Прессекретар Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора