Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Вироби наших гуртківців на обласному фестивалі "Мистецтво без меж" підкорили журі

Дата: 01.06.2021 21:34
Кількість переглядів: 922

На обласному багатожанровому фестивалі учнівської творчості "Мистецтво без меж" у номінації декоративно-ужиткове та образотворче мистецтво Турійська громада зайняла І місце.

Приємно, що такий гарний результат Турійщина здобуває уже дев'ять років поспіль. Левова частка виробів - це роботи гуртківців та їхніх керівників Турійського Будинку дитячої творчості. Справжньою окрасою стали вироби вихованців студії різьблення по дереву "Візерунок" (керівник Віктор Сичик) ОЗ НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія" смт Турійськ; студії "Житечко" (керівник Марія Кравчук) КОЗ "Купичівський ліцей"; гуртка "Поліське золото" (керівник Мирослава Гловацька).

Окрім виставки, керівники гуртків Будинку дитячої творчості проводили майстер-класи для охочих власними руками створити приємний виріб на згадку про фестиваль.
У конкурсі малюнка на асфальті під патріотичною назвою "Україна - це ми" перемогу здобула Богдана Миколайчук, вихованка гуртка "Акварелька" (керівник Олена Чайка).
Подяками за активну участь у містечку майстрів "Волинь у творчості дітей" журі обласного конкурсу відзначило Анну Руту, вихованку гуртка "Крій та шиття" (керівник Валентина Калюк) та Богдану Моніч, вихованку гуртка ткацтва "Фантазія" (керівник Оксана Сичик).
Щиро радіємо успіхам наших творчих та креативних майстрів та їх вихованців! Бажаємо й надалі творити з душею і тішити своїм мистецтвом мешканців Турійської громади й не тільки!
Прессекретар Турійської селищної
ради.

Фото Будинку дитячої творчості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора