Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбулася перша робоча нарада з завідувачами садочків, які увійшли до Турійської громади

Дата: 16.01.2021 14:14
Кількість переглядів: 399

У першій половині січня у Турійській територіальній громаді відбулася низка робочих нарад, покликаних налагодити життя громади в нових умовах. Однією з перших була проведена нарада у відділі освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради, на яку запросили завідувачів закладів дошкільної освіти, що з початку року увійшли до громади, а це 19 садочків. Оскільки в час локдауну ДНЗ працюють, тому усі питання щодо повноцінного їх функціонуванням потрібно було вирішити не зволікаючи.

Нарада відбулася за участю Турійського селищного голови Олексія Безсмертного, начальника відділу Людмили Дячук, головного спеціаліста Олени Мазурак, провідного спеціаліста Надії Біланчук, директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Алли Євтушок, головного бухгалтера селищної ради Ольги Гапанюк.

Під час наради її учасники розглянули низку питань. Насамперед ознайомили із структурою відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради, також заслухали інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування та інформацію щодо подачі звіту форми 85-К (про діяльність закладу освіти за 2020 рік на порталі ІСУО). Обговорили усі нюанси щодо пільг та плати за харчування для вихованців пільгових категорій за рахунок коштів місцевого бюджету. Крім того, говорили про майбутню онлайн-зустріч з керівниками закладів дошкільної освіти на тему: „Розбудова внутрішньої системи, забезпечення якості освіти в закладах дошкільної освіти”. На завершення  наради Алла Євтушок детально ознайомила усіх присутніх з питанням підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти.

Прес-секретар Турійської селищної ради.

Фото без опису

Фото Ірини Прус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора