Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

ЯК ВТІЛЮЄТЬСЯ У ЖИТТЯ ПРОЄКТ:«НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ЖІНКАМ РІЗНОГО ВІКУ ТА ДІВЧАТАМ З ВІДДАЛЕНИХ СІЛ УКРАЇНИ У ЗВ’ЯЗКУ З КОРОНАВІРУСОМ»

Дата: 14.08.2020 14:51
Кількість переглядів: 298

У рамках проєкту «Надання інформаційної та організаційної підтримки жінкам різного віку та дівчатам з віддалених сіл України у зв’язку з коронавірусом» відбулося понад десять онлайн-зустрічей.

Під час цих зустрічей піднімалися та обговорювалися різні теми. Зокрема: «Панічні атаки та як їм протидіяти»,  «Як страхи впливають на життя жінок», «Важливість конфіденційності», «Емоційне вигоряння», «Захист дітей в умовах пандемії COVID-19», «Протидія насиллю в родинах», «Булінг серед молоді», «Психологічна допомога жінкам, які страждають від насилля в сім’ї», «Загальні налаштування Zoom. Організація власної відеоконференції» та інші.

До участі запрошувалися працівники галузей освіти та культури, дошкільних навчальних закладів Турійської громади, психологи установ та організацій, співробітники поліції, працівники територіального центру і селищної ради. Також долучалися жінки та дівчата, які виявили бажання отримати консультації спеціалістів різних сфер.  Адже під час онлайн-зустрічей своїм досвідом і знаннями ділилися та надавали поради фахові психологи; юристи; спеціаліст з комп’ютерних програм; лікар анестезіолог-реаніматолог; фахівець, який  має великий досвід роботи з підтримки людей, які опинилися у складних життєвих обставинах з різних причин.

Даний проєкт діятиме ще протягом декількох місяців. Організаторами онлайн-зустрічей є голова Всеукраїнської громадської організації «Центр розвитку демократії» Елла Ламах, а від Турійської громади – менеджер проектів Турійської ОТГ Галина Абрамчук. Впроваджує його громадська організація «Центр – Розвиток демократії»  спільно з Турійською селищною радою об’єднаної територіальної громади у рамках проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора