Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

«Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради відновив свою діяльність

Дата: 14.08.2020 12:48
Кількість переглядів: 396

7 серпня завершився перший підготовчий етап відновлення роботи комунальної установи: у приміщенні зробили генеральне прибирання з дезінфекцією, усі працівники отримали засоби індивідуального захисту, дезінфікуючі та мийні засоби. Також були проведені інструктажі працівників щодо особливостей роботи ІРЦ впродовж дії карантину, обмежувальних та протиепідемічних заходів.

З 10 серпня ІРЦ перейшов до другого етапу відновлення роботи – розпочав проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини із дотриманням протиепідемічних вимог, зокрема, проведення температурного скринінгу у батьків та дитини. 

Під час комплексної оцінки батьки дитини (інші законні представники) здійснюють допомогу в організації обстеження задля уникнення близького контакту фахівця та обстежуваного. Всі учасники комплексної оцінки використовують маски та одноразові рукавички.

Щодня у кабінетах ІРЦ проводиться обов’язкове вологе прибирання згідно з графіками. До початку роботи, протягом робочого дня та по його завершенні здійснюється провітрювання ресурсної кімнати, кабінету ЛФК, вчителя-дефектолога, практичного психолога та вчителя-логопеда не менше, як протягом 15 хвилин.

Відвідування ІРЦ відбуваються за попереднім записом на відповідний час і дату за узгодженням з фахівцями  ІРЦ.

Інклюзивно-ресурсний центр насамперед проводить обстеження дітей, які розпочнуть здобувати початкову освіту у 2020/2021 н. р. та будуть зараховані до закладів освіти вперше, при цьому не порушуючи права дітей та не знижуючи якість проведення комплексної оцінки розвитку дитини.

Фото без описуФото без опису

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора