Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Людина в сучасному світі не може бути товаром

Дата: 05.08.2020 11:36
Кількість переглядів: 455

В рамках інформаційної декади протидії торгівлі людьми в Турійській районній філії Волинського обласного центру зайнятості проведено ряд інформаційних заходів для громадян, які зареєстровані в службі зайнятості. Адже найефективнішим захистом інтересів людини у сфері зайнятості та відносинах з роботодавцями є правова поінформованість. До заходів долучились Ольга Горбатюк – начальник  відділу служб для сім'ї, дітей та молоді територіального  центру соціального обслуговування громадян (надання соціальних послуг) Турійського району,  Анна Сидько – начальник Турійського бюро правової допомоги  Ковельського МЦ з надання БВПДта провідний юрисконсульт філії Тетяна Бортнічук.

У цікавому та корисному діалозі були обговорені такі важливі теми як: власна безпека, особиста гідність, надання допомоги і захисту постраждалим особам і таке інше. Адже дана проблема існує в усьому світі, турбує багатьох і має глобальні масштаби. Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. Окрім економічних причин, які змушують шукати роботу за кордоном, важливими факторами, що сприяють торгівлі людьми, є незнання своїх прав, поширення суспільних стереотипів тощо.

Такі заходи допомагають привернути увагу та попередити негативні наслідки, які можуть трапитися, а скористатися порадою чи ні – це вже вибір самої людини.

У разі виникнення необхідності,  можна звернутись за допомогою до:

  • національної безкоштовної гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів: 527 – мобільного безкоштовно, 0-800-505-201 – із стаціонарного безкоштовно;
  • відділу протидії торгівлі людьми міністерства соціальної політики: (044) 289-55-57;
  • департаменту боротьби із злочинам, пов’язаними з торгівлею людьми, національної поліції України: (044) 254-74-30; цілодобової гарячої лінії департаменту консультації служби міністерства закордонних справ України: +38-044-238-16-57.

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора