Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Увага! Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» відновлює роботу за напрямом проведення комплексної оцінки розвитку дитини

Дата: 03.08.2020 16:07
Кількість переглядів: 286

Фото без описуВідповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Турійської селищної ради Волинської області  (протокол  від 30 липня 2020 року № 14) 10 серпня 2020 року  комунальна  установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області  відновлює  роботу за напрямом проведення комплексної оцінки розвитку дитини, забезпечивши першочергово обстеження дітей, які мають розпочинати здобуття початкової освіти у 2020/2021 навчальному році та зараховуються до закладів освіти вперше.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в установі до 31.08.2020 діє адаптивний карантин. Якщо Ви бажаєте звернутися до ІРЦ, просимо дотримуватися порядку прийому громадян  інклюзивно-ресурсним центром в умовах карантину, який розроблений відповідно до Постанови МОЗ № 25 від 21.05.2020 року:

1. Всі відвідування ІРЦ (подання та отримання документів, комплексне психолого-педагогічне оцінювання дитини) відбуваються за попереднім записом на конкретний термін та узгодженням з фахівцями  ІРЦ.

2. Контактні телефони для запису та консультацій:0664098953, 0978957402.

3. До приміщення ІРЦ будуть допущені лише особи, які були записані на прийом за вищезазначеними телефонами.

4. На прийом в ІРЦ треба прийти в точно призначений Вам термін. Очікування в приміщенні ІРЦ заборонено.

5. При вході в ІРЦ працівники проводять обов’язковий температурний скринінг відвідувачів безконтактним термометром із занесенням показників у відповідний журнал.

6. Всі відвідувачі повинні бути в респіраторі або захисній масці, так, щоб були покриті ніс та рот, та захисних рукавичках (дитина – по можливості) та бахілах.

7. На вході до ІРЦ організоване місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками. Використання антисептиків дітьми повинно відбуватись виключно під контролем батьків. Самостійний доступ дітей до спиртових антисептиків повинен бути обмеженим.

8. В приміщенні ІРЦ всі відвідувачі повинні виконувати інструкції працівників ІРЦ з метою запобігання поширення інфекції.

9. Фахівці інклюзивно-ресурсного центру з дитиною та її батьками (іншими законними представниками) під час проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини мають тримати дистанцію не менше ніж 1,5 метри.

10. На виході організовано централізований збір використаних засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), паперових серветок в окремі контейнери (урни) з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами для подальшої утилізації.

11. Якщо перед прийомом в ІРЦ Ви чи Ваша дитина почуваєтесь погано, скасуйте візит. Вас буде прийнято поза чергою, коли стан Вашого здоров’я нормалізується.

Нагадуємо, що подати заяву для проведення комплексної оцінки можна за допомогою порталу "Україна. Інклюзія. Система автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів" https://ircenter.gov.ua, де розміщена і покрокова інструкція.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном  0978957402  (директор- Каліщук Тетяна Феодосіївна), на електронну пошту: irc_srada@ukr.net

Дякуємо за розуміння! Будьте здорові!

 

«Інклюзивно-ресурсний центр» 

Турійської селищної ради Волинської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора