Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Перевалівському садочку відремонтували приміщення для ще однієї групи

Дата: 25.02.2020 12:09
Кількість переглядів: 311

Фото без описуПочаток цього року для Перевалівського закладу дошкільної освіти був позначений приємною подією: у садочку відкрили додаткову групу, яка займатиметься у відремонтованому приміщенні.

З ініціативи батьків у грудні минулого року 11 діток із села Дольськ почали довозити у Перевалівський дошкільний заклад. Причин на те – декілька. Зокрема, у Дольську не було можливості організувати харчування і в садку діти могли перебувати лише з 9 до 13 години.  Тож, зваживши всі за і проти, дольчани вирішили влитися у перевалівську родину дошкільнят. На той час у садочку вже займалося 22 дітей. Це і місцеві дошкільнята і малята з Торговищ, Охотників та Осереб. Умови у дошкільному закладі хороші: триразове комплексне харчування, є своя пральна кімната, санвузли, світлі та просторі ігрова і спальна кімнати. Заклад працює з 8 до 17 години. От тільки як для однієї групи така кількість дітей завелика. Тому вирішили провести ремонт у тій частині дитячого садка, яка раніше не була задіяна, аби створити умови для двох різновікових груп – старшої і середньої.

Протягом двох місяців будівельно-ремонтна бригада Турійського «Агробуду» за кошти Турійської селищної ради повністю оновила вигляд спальні, роздаткової та трьох туалетних кімнат. Зокрема, зробили нову стелю, вирівняли та побілили стіни, пофарбували підлогу та двері, поклали плитку, встановили нову сантехніку.

Нині діти мають змогу активно і цікаво проводити час у належних умовах. Для хлопчиків і дівчат з інших сіл організований доїзд. Приємно і те, що робоче місце вихователя колишнього дольського дошкільного закладу збереглося, вона стала частинкою колективу Перевалівського закладу дошкільної освіти.

Фото Ірини Прус та Інни Каленюк

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора