Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Свято Миколая зігріло дитячі серця

Дата: 23.12.2019 13:02
Кількість переглядів: 325

Вервечка зимових свят розпочинається із улюбленого Дня святого Миколая. Із завмиранням серця його особливо чекають діти.

У Турійській громаді за гарною традицією у передсвяткові дні помічники Миколая створювали радісний настрій в оселях сельчан, дарували подарунки, здійснювали дитячі бажання, організовували святкові заходи.

Для дітей-сиріт і діток, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях напередодні Дня святого Миколая провели театралізовані дійства. Проходили вони у фойє районного будинку культури. Веселий калейдоскоп розваг приніс дівчаткам і хлопчикам хвилинки радості, про що свідчили їхні усміхнені обличчя. Із цікавістю спостерігали вони за грою акторів-аматорів, гра яких не поступається професіоналам.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Цьогоріч працівників Будинку дитячої творчості продемонстрували нову виставу «Лист до Миколая». Незабутню і теплу атмосферу створювали казкові персонажі Ведмедя, Зайчика, Ручки, Ляпи, Феї і Святого Миколая, які забавляли дітей іграми та розвагами.

Пісенні номери подарував гурт «Веселка».

Фото без опису

З привітальними словами на святкових заходах зверталися до запрошених Турійський селищний голова об’єднаної територіальної громади Олексій Безсмертний, його заступник Любов Лисиця, проектний менеджер Турійської ОТГ Галина Абрамчук, голова районної ради Ольга Черен, перший заступник голови РДА Леонід Марчанчин.

Фото без описуФото без опису

Чекали на дітвору і чимало гостинців, адже в Турійському краї є гарна традиція: підприємства та організації стають помічниками святого Миколая і надають шефську допомогу. Також про подарунки подбали Турійська селищна рада, районна рада і райдержадміністрація. Завдяки спільним зусиллям зимова Миколаївська казка запалила вогника щастя та радості у дитячих серцях.

Фото Ірини Прус і Галини Абрамчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора