Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Мешканців села Осереби звеселила "Радованка"

Дата: 12.11.2019 15:58
Кількість переглядів: 540

Є на мапі Турійської об'єднаної територіальної громади невеличке, але згуртоване село Осереби. Мешкає у ньому до 70 жителів. Нечасто на сцені їхнього маленького сільського клубу, відбуваються дійства. Тож в.о. старости Перевалівського старостинського округу Ігор Євчук вирішив створити мешканцям Осереб і сусіднього села Охотники святковий настрій, запросивши аматорський вокальний колектив "Радованка".

Фото без опису

І радовичівським аматорам вдалося зарядити позитивом сельчан, звеселити їхні серця, підготувавши насичену концертну програму, пересипану гумористичними замальовками, веселими піснями, які виконували під бравурну гру баяніста Миколи Романчука. Звучали й пісні, присвячені нашій неньці-Україні, патріотичні, а ще про неповторну волинську землю.

Фото без опису

Щирими гучними оплесками дякували радовичівським аматорам глядачі в залі, у якому в цей недільний день було незвично гамірно, адже люду зібралося чимало.

Фото без опису

Звучало й багато теплих слів-побажань як на адресу "Радованки" та її керівника Світлани Шворак, яких вітали з професійним святом Днем працівника культури, так і на адресу сельчан, адже День працівників сільського господарства, яке незабаром відзначатиметься, - це свято кожної сільської родини. Зичили добра, достатку, радості, миру в серцях та на нашій землі Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, в.о. старости Ігор Євчук, а від імені земляків слово взяв Василь Шум.

Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди gromada.org.ua/gromada/turiyska/ заборонено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора