Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Проведення семінару-практикуму Комунальною установою “Інклюзивно-ресурсний центр” Турійської селищної ради Волинської області

Дата: 04.03.2019 17:15
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

26 лютого 2019 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для вчителів лікувальної фізкультури закладів загальної середньої освіти, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами «Організація роботи з рухової реабілітації дітей з особливими освітніми потребами».

Світ дітей з особливими освітніми потребами - особливий та розмаїтий. Вони вчаться жити повноцінним життям, тому завдання дорослих – допомогти їм у цьому.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася Лисиця Люба Іванівна, заступник Турійського селищного голови.

Про  організаційно – методичні засади діяльності комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Турійської селищної ради» розповіла директор інклюзивно-ресурсного центру   Каліщук Тетяна Феодосіївна.

На семінарі–практикумі вчитель-реабілітолог інклюзивно-ресурсного центру Шавалюк Маріанна Вікторівна  представила сучасну методику «Су-джок» в освітньому просторі, показала вправи для профілактики порушення постави, комплекс фізичних вправ для профілактики плоскостопості, сучасні методики фізичних вправ для дітей із ЗПР, були  переглянуті відеофрагменти заняття з ЛФК.

Учасники семінару мали змогу отримати відповіді на актуальні запитання та обмінятися думками з приводу наявних проблем у процесі організації інклюзивного навчання у закладі загальної середньої освіти.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора