Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На гостині у лісівників!

Дата: 28.09.2018 14:43
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

У третю неділю вересня в Україні відзначається День працівника лісу. 15 вересня 2018 року представники з усіх лісових господарств району зібралися у парку  селища Турійськ, щоб разом з громадою відсвяткували своє професійне свято.

До всіх присутніх звернувся начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Рибчинський Олександр Павлович який привітав колег зі святом та нагородив почесними грамотами кращих із кращих. Іменні годинники від депутата Верховної ради України Мартиняка Сергія Васильовича було вручено директору ДП «Турійське лісове господарство» Войтюку Дмитру Вікторовичу та Горальській Світлані Миколаївні бухгалтеру профільної автоколони.

В ході підготовки до свята працівниками ДП «Турійське лісове господарство» було проведено роботи по подальшому облаштуванню парку і День працівника лісу став першим заходом який проводився в парку. Складовою частиною цього дійства стало відкриття дитячого спортивного майданчика який було встановлено за рахунок реалізації проекту Турійської селищної ради та спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Більшість робіт при створенні парку було проведено ТзОВ «Аміла». Саме про це наголосив у своєму виступі голова Турійської об’єднаної територіальної громади Безсмертний Олексій Миколайович, який вручив подяки, Войтюку Д.В. та працівникам ДП «Турійське лісове господарство», Півнюку Ф.Д. та працівникам СП «Турійський агробуд», Мартиняку С.В., Чернецькому В.А., Микитюку Р.В. та працівникам ТзОВ «Аміла»,   Рубльову В.В. та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», Шуму П.М., за допомогу у створенні парку відпочинку та розбудові селища.

Гостям свята було запропоновано смачний куліш, виставку народних умільців, майстер класи, цікаві фотозони та виступи найкращих колективів Турійщини і області.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора